thyssenkrupp Camshafts üzem Magyarországon

Csatlakozz Te is összetartó és sikeres csapatunkhoz. Jászfényszaruban.

Tények, számok és információ telephelyünkről és üzemegységünkről

Alkalmazottak száma 310

A thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. új telephelyet létesített 2018-ban, a Budapesttől 60 kilométerre fekvő Jászfényszaru városában. Új gyárunkban a világ élvonalába tartozó, innovatív autóipari termékek készülnek európai szinten is kiemelkedően korszerű technológiai körülmények között. Különböző szakterületeken kínálunk álláslehetőségeket és folyamatosan várjuk leendő kollégáink jelentkezését, akik barátságos légkörre és modern, 21. századi munkakörnyezetre számíthatnak.

MUNKAVÉGZÉS

Mivel foglalkozunk?

A Camshaft üzletághoz tartozó üzemünk fő profilja hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása. Ezek rendkívül innovatív és költséghatékony alkatrészek, hiszen kevesebb nyersanyag-felhasználással készülnek és kisebb súlyuknak köszönhetően csökkentik a fogyasztást és a gyártás energiaigényét is.

 

 

Vonzó munkahely és érdekes kihívások

Terveink szerint az újonnan épült üzemcsarnokokban a gyártás, karbantartás, logisztika, minőségbiztosítás, IT és menedzsment területein az itt dolgozók létszáma nagy arányban növekszik majd, több műszakos munkavégzéssel. Kollégáink változatos kihívásokkal találkozhatnak, amelyek során munkatársaink egymást segítik, így mindig lehetőség van a szakmai fejlődésre akár több területen is.

 

 

 

A biztonság az első

Kollégáink egészsége és biztonsága az egyik legbecsesebb értékünk a thyssenkruppnál. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a biztonsági előírások betartására és ingyenes friss gyümölcs biztosításával, egészségnapok és a vállalati We Care day megrendezésével is támogatjuk az egészséges életmódot. Munkatársaink biztonsága elsőbbséget élvez, ezért többek közt modern és kényelmes munkaruházatról is gondoskodunk.

Vállalati étkezés

Jászfényszarui telephelyünk saját étkezővel rendelkezik és kedvező áron kínál ízletes ételeket, amelyeket kollégáink világos, modern környezetben fogyaszthatnak el. A kora reggeli műszakban dolgozói számára reggeli vásárlására is van lehetőség. Emellett munkatársaink kafetéria támogatásban is részesülnek.

Csapatszellem

Kollégáink véleménye szerint, a csapatszellem kiemelkedő az üzemegységben és Karácsonyt megelőzően közösen ünneplünk ajándékokkal és tombolával. Focicsapatunk nemzetközi tornákon is részt vesz, például azon is, amit Essenben a thyssenkrupp németországi központjában rendeznek meg.  

 

 

 

„Szeretem a kihívásokat, ez új cég, új kezdet, új élet. A főnökeim és a kollégáim is nagyon rendesek, a hangulat igazán családias. A korszerű gépek mellett pedig nagyon sokat lehet tanulni.”

Erzsébet, gépkezelő

„Egy éppen induló gyár mindig rengeteg lehetőséget kínál. Főként szakmai szempontból sok a fejlődési lehetőség, hiszen itt elég komoly gépek vannak. Bár még a folyamat elején járunk, de eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim: kellemes a környezet, a kollégák együttműködőek, a vezetőség rugalmas, az emberek között jó a légkör.” 

Róbert, Gépkezelő

Mindennapok Jászfényszarun

Élet Jászfényszaru városában

A 6000 lakosú Jászfényszaru 1993-ban nyerte el újra a városi rangot. A várossá válás az első lépés volt a megújulás és a fejlődés felé, a városiasodás eredményeképpen pedig az “éltető és élhető Jászfényszaru” valósággá vált. Minden fejlesztés és eredmény hozzájárult a lakosság jólétéhez és új munkavállalók letelepedéséhez, akik számára a megfelelő munka- és életkörülmények biztosítottak csak úgy, mint a magasabb életszínvonal.

Sport és szabadidő

A történelmi, néprajzi és földrajzi régió, a Jászság szívében fekvő Jászfényszaru és vonzáskörzete számos szabadidős tevékenységet kínál. Azok, akik a népszokások, a nép hagyományok iránt érdeklődnek, csatlakozhatnak gyermekükkel a helyi néptáncsoporthoz vagy a népdalkörhöz. Emellett lehetőség van elvonulni a nagyvárosok zajától a természetbe és a közeli tavak egyikén horgászni akár a helyi horgászegyesület tagjaként. A helyi sportegyesületek is, mint például a városi labdarúgó vagy kézilabda csapat szívesen fogadják új tagjaikat. Aki pedig él-hal a lovakért, annak Jászfényszaru egy tökeletes választás, hiszen lovaglásra is számos lehetőséget kínál, de akár a hagyományörző huszárbandériumhoz is csatlakozhat.

Gyermekgondozás és oktatás

Jászfényszaru több óvodával is rendelkezik, melyek közül a legújabbat 2017-ben adták át modern, biztonságos játékokkal és eszközökkel, ahol a gyerekek felhőtlenül játszhatnak társaikkal. A városházához hasonlóan az elmúlt években az általános iskola felújítása is megtörtént. A thyssenkrupp kiemelt hangsúlyt fektet a jövő szakembereinek képzésére, ezért örömmel indítottuk el középiskolás diákoknak szóló gyakorlati szakképzésünket Jászfényszarun. A gyáraink közvetlen szomszédságában elhelyezkedő tanműhelyben a konszernen belül is az egyik legmodernebb gyártási technológiával bíró gyárunk működtetéséhez szükséges alapismereteket oktatjuk a hazai középiskolásoknak, akik a kurzus végeztével akár munkalehetőséghez is juthatnak.

A közeli Jászberényben egyetemi kar működik, de számos felsőoktatási intézmény található például Gödöllőn, Gyöngyösön vagy Szolnokon is.

Bevásárlás és orvosi ellátás

Jászfényszarun minden olyan szolgáltatás megtalálható, amit egy kisváros biztosíthat: gyógyszertárak, körzeti orvosi rendelő, áruház, vendéglők, kiskereskedők, ruhaboltok, állatorvosi rendelő, fogorvosi rendelő és fizioterapeuta.

Aktuális állásajánlatok

Örömmel válaszolunk a kérdéseire. Hívjon bátran vagy küldjön egy emailt!

_____________________________________

Anita Rubóczki

HR generalist, CS HR Development

thyssenkrupp Components Technology

_____________________________________
hívás +36 57 50 65 74

Írjon egy e-mailt

Zum Seitenanfang
Schliessen